top of page
ONZE MISSIE

Als de Geluksontdekkers zien wij het als onze missie om organisaties te helpen het werkgeluk van hun werknemers te verhogen. Wij zijn ervan overtuigd dat dit onuitputtelijke geluk altijd in iedereen aanwezig is, het hoeft alleen nog maar ont-dekt te worden. Zoals de lagen van de sinaasappel afgepeld moeten worden als je bij de vrucht wilt komen. In deze bron zitten iemand zijn unieke talenten en kwaliteiten. Wanneer we als mens vanuit deze bron kunnen werken en een zinvolle bijdrage kunnen leveren aan onze omgeving dan geeft dit een gelukzalig gevoel. Hoe dichter het werk vanuit je kern komt hoe meer energie en motivatie daarbij vrij komt. Het werk gaat als het ware moeiteloos. “In de flow zitten” wordt dit vaak genoemd. Wij zijn er van overtuigd dat mensen die werken vanuit deze kern het meeste opleveren voor zowel zichzelf als de organisatie waarvoor ze werken. Het mooie is dat deze geluksbeleving aantrekkelijk en aanstekelijk is, dus ook voor klanten. Door de verschillende belemmerende lagen die er spelen in de alledaagse realiteit op de werkvloer is het lastig om voortdurend in de flow te zitten en geluk te ervaren. Deze lagen kunnen verschillende vormen aannemen. Denk bijvoorbeeld aan een werknemer die zelf heel goed weet hoe hij zijn werk het beste kan invullen, maar zich strict moet houden aan allerlei regels en protocollen die hem van bovenaf worden opgelegd. Of een werknemer die vaak overuren maakt en altijd komt opdraven wanneer de nood hoog is, maar daar nooit een teken van waardering voor krijgt. Wij helpen organisaties deze lagen af te pellen om zo bij de vrucht van het werkgeluk te komen!

Wil je meer weten over onze missie? Lees dan vooral ook onze blogs.

MISSIE
TEAM
ONS TEAM
Bram Vink

Tel: +31 614061070

Pepijn Sonneveld

Tel: +31 641222662

Mensen zijn net als tonen. Ze hebben allemaal een andere klank. Wanneer we iedere toon tot zijn recht laten komen, hebben we een mooie harmonie.

 

Bram is een echt mensen mens die veel energie krijgt door contact te maken met zijn omgeving. In dit contact vindt hij het belangrijk om het gesprek op een open, warme, analytische en prikkelende manier aan te gaan, zodat mensen zich op een ongedwongen manier kunnen ontwikkelen. Geluk is een thema dat centraal staat in deze ontwikkeling: wanneer wij, mensen, het pad van geluk bewandelen, zullen wij doen wat ons te doen staat en zal ons leven meer in harmonie zijn. Het is Bram’s pad om mensen binnen en buiten organisaties te helpen om hun eigen pad van geluk te vinden, zodat ze het met al hun passies en talenten kunnen bewandelen.  


In 2015 is Bram afgestudeerd als Arbeids-, Organisatie- en Personeelspsycholoog aan de Rijksuniversiteit Groningen. Gedurende zijn opleiding heeft hij zich vooral gericht op coaching, training, conflict hantering en organisatie gerelateerde onderwerpen. Na zijn studie heeft hij zich gestort op het thema geluk. Hieruit zijn de Geluksontdekkers ontstaan, een project waarin hij organisaties besmet met geluk.

Geen vrijheid zonder verbinding, geen verbinding zonder vrijheid

 

Deze woorden vormen de kern van Pepijn zijn werkwijze. Als coach voelt Pepijn zich gedreven zich in de ervaringen en zienswijzen van anderen in te leven. Persoonlijke ontwikkeling komt pas wanneer iemand het beste uit zichzelf haalt, Wanneer iemand zich écht gehoord en gezien voelt, dan gaat de energie stromen!

 

Als geen ander weet Pepijn coachees, teams en leidinggevenden op een respectvolle wijze een spiegel voor te houden. Dit doet hij al ruim vijftien jaar vanuit zijn eigen coachingspraktijk, Bureau Pepijn Sonneveld. Als onderdeel van de Geluksontdekkers kan hij zijn individuele begeleiding combineren met het op een grootschalige wijze zorgen voor meer geluk in organisaties.

Falco Rodenburg

Tel: +31 613618085

Meer schrijver dan spreker. Meer luisteraar dan prater. Ruimdenkend en tegelijkertijd kritisch. Dit zijn woorden die Falco goed omschrijven. Vanuit zijn passie voor schrijven en verhalen wil hij als ondernemer iets van zichzelf de wereld in brengen. Tegelijkertijd wil hij op zijn eigen wijze anderen inspireren en helpen dit ook te doen.

 

Falco is in 2015 afgestudeerd als psycholoog aan de Rijksuniversiteit Groningen met een specialisatie in Arbeids- en Organisatie Psychologie. Vanuit eigen ervaring weet hij hoe zelfs kleine aanpassingen een drastische positieve impact kunnen hebben op de geluksbeleving van een werknemer. Als onderdeel van de Geluksontdekkers wil hij zijn talenten en expertise als psycholoog inzetten om de wereld een stukje gelukkiger te maken.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Wij staan voor u klaar. U kunt contact met ons opnemen via telefoon of mail.

bottom of page